„Egyszerűen üzlet”

Készülődés a 8. HTCC Afrika Expo kiállításra

Hírek // 2019.02.05

Az idei évben is a Magyar Kereskedelmi és Kulturális Központ (HTCC) lesz a névadó főszponzora a közelgő, immáron 8. alkalommal rajtoló Afrika Expo kiállítás és vásárnak. Az esemény 2019. február 21-24. között kerül megrendezésre az Utazás Kiállítás párhuzamos rendezvényeként, a Hungexpo "A" pavilonjában, a 101-es standon. Az Afrika Expo kiemelt országa idén Uganda lesz. A rendezvény keretein belül idén is szakmai konferenciát szervezünk, amely az üzleti, turisztikai és sport lehetőségeket vitatja meg Kelet-Afrikában, azon belül kiemelten Ugandában.
Ehhez kapcsolódóan a HTCC meghívta Mary Kitutu Goretti-t, Uganda Környezetvédelmi Miniszterasszonyát a fővédnöki beszéd megtartására. A megnyitón túl a HTCC szakmai programokkal, valamint hivatalos látogatások megszervezésével igyekszik a rendezvény fővédnökének, Goretti miniszterasszonynak színes programokat biztosítani magyarországi tartózkodásának ideje alatt.
Az elmúlt évekhez képest újdonság lesz, hogy a HTCC nigériai irodavezetőjének kezdeményezésére teret kap a kiállítói területen a HTCC Art Café. Az újítás célja, hogy a HTCC standján a látogatók megtekinthessék több tucat afrikai művész alkotását. A művészek bemutatásán túl, az Art Café lehetőséget nyújt a Magyar-Afrika Társaság által megvalósított, női misszió alkalmával készült karkötők látogatókhoz való eljuttatásában. Ezzel elérhetővé téve, hogy bárki hazavihessen emlékül egy ici-pici darabka Afrikát.

TUDNIVALÓK
- 8. HTCC Afrika Expo helyszíne: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, 101-es Pavilon
Dátum: 2019. február 21-24. (minden nap 10:00-18:00)
- A konferencia helyszíne: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, KERÁMIA terem
Dátum: 2019. február 21-24. 15:00-17:00

-Jegyek: 2250.-Ft-tól, további információk: http://utazas.hungexpo.hu/hu/jegyvasarlas 
KORLÁTOZOTT SZÁMBAN INGYENES BELÉPÉST BIZTOSÍTUNK PARTNEREINK RÉSZÉRE!

Megosztás: