„Egyszerűen üzlet”

EBCAM – HTCC vacsora a Halászbástya étteremben

Hírek // 2019.03.28

2019. március 21- én délelőtt kezdődött az EBCAM (European Business Council for Africa) delegáció hivatalos programja az Ahead Global – az EBCAM magyarországi tagszervezete- szervezésében, Budapesten.
A programsorozat első állomása a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarában délelőtt megtartott rendezvény volt, ezt követően közgyűlésre vonultak a küldöttség tagjai. A hosszú szakmai nap estéjén a Magyar Kereskedelmi és Kulturális Központ (HTCC) és az Ahead Global, közös szervezésben vacsorát adott az EBCAM Budapesten összegyűlt vezető tisztségviselői tiszteletére az utolérhetetlen panorámájú Halászbástya étteremben.

IMG_3878.JPG

A vacsora előtt, rövid köszöntő beszédek hangzottak el, majd ezt követően pedig kezdődött a kötetlen hangulatú este.

IMG_3879.JPG

A vacsorán BALOGHSándor,a HTCC alapító elnöke üdvözölte a vendégeket, majd átadta a szót az EBCAM elnökének, Étienne GIROSnak, aki hálásan köszönte meg a professzionális szervezést, kiemelve Dr. SZEDLACSKÓ Zoltán, az Ahead Global  vezetőjének munkáját. Az elnöki köszöntőket követően Dr. BECSEY Zsolt aki a 2010-ben Budapesten tartott EBCAM Konferencia díszvendége volt, akkori Külgazdasági Államtitkári minőségében,  beszélt a szervezetek munkájának hasznosságáról és bizakodóan tekint előre az európai és az afrikai üzleti vonalak sikeres feltárására.

IMG_3877.JPG

Szombaton a hivatalos programok után a Gödöllői Grassalkovich kastélyba látogatott a delegáció, majd ezt követően a Domonyvölgyben található Lázár Lovasparkot látogatták meg, ahol lovas bemutatót nézhettek meg a  vendégek.

A Lovaspark munkatársai körbevezették a csapatot, megtekintették a Lázár család díszcsarnokát és lovait, majd a program végén elfogyasztottak egy tradicionális bőséges magyaros ételsort.

Megosztás: