„Egyszerűen üzlet”

Arany csillagot kapott a thai kókuszlé, mely már nálunk is kapható

Hírek // 2019.02.01

A különleges trópusi ízeket nagyon sokan szeretik, Thaiföld gyümölcsei világszerte egyre népszerűbbek. A mosoly országából nemrégiben egy olyan kókuszlé-gyártó kapott rangos nemzetközi díjat, melynek a termékei már hazánkban is kaphatóak.

 WhatsApp Image 2019-01-31 at 18.32.38(1).jpeg

A brüsszeli székhelyű neves intézet, az International Taste & Quality Institute (iTQi) a világ vezető szervezete, amely az élelmiszer- és italtermékek ízének minőségi igazolására törekszik. Az EU-s központú intézménybe a delegált bírákat a 15 legrangosabb európai kulináris és sommelier egyesülete közül választották ki. A felsőfokú szakmai társulás 2018-ban megtisztelő díjat adományozott az “if” márkanéven forgalmazott thaiföldi űdítőitalok gyártójának.
 
“A francia élelmiszeripari technológiával dolgozó thaiföldi gyár két terméke is arany csillagot szerzett” – tudhattuk meg Urai Sándortól, a Magyar Kereskedelmi és Kulturális Központ (HTCC) thaiföldi kirendeltségének vezetőjétől.
 
WhatsApp Image 2019-01-31 at 18.32.38.jpeg

A díjnyertes thaiföldi üdítőitalok gyártójának kínálatában 100%-os kókuszlé, grillezett kókuszlé, licsi és aloe vera termékek is szerepelnek. Jó hír a magyar fogyasztóknak, hogy a HTCC közreműködésével létrejött nemzetközi együttműködésnek köszönhetően a kiemelkedően jó ízhatású termékek már hazánkban is kaphatóak.
 
A thaiföldi üdítőitalok iránt érdeklődők a magyar forgalmazó híreiről és a termékekről a www.facebook.com/ponlamaitrade oldalon tájékozódhatnak.

Megosztás: