„Egyszerűen üzlet”Bemutatkozás

about-us.jpg

Üdvözöljük weblapunkon!

A HTCC a távoli, kevésbé ismert üzleti kultúrájú és gazdaságú országok piacán való érvényesüléshez nyújt segítséget olyan üzletemberek, vállalkozások számára, akik a globális piacon keresik a fejlődés lehetőségeit. Partnereinket felkészítjük a főként Afrikában és Ázsiában található különleges üzleti körülményekre és számukra ismeretlen piacokra.

Első irodánk 2013-ban nyitotta meg kapuit Rabatban (Marokkó), majd további HTCC Képviseletek kezdték meg működésüket Botswana, Kína, Ghána, Malawi és Uganda területén. 2015-ben a Dubai ház megnyitásával már a kulcsfontosságú Perzsa-öbölben is megtalálhatóak vagyunk, 2016-ban pedig újabb irodák nyíltak Indiában, Mexikóban, Floridában, valamint Csungking városában. Szakértelmünket, helyismeretünket ötvözve kiterjedt nemzetközi üzleti kapcsolatainkkal nem csak segítünk ügyfeleinknek leküzdeni az esetleg felmerülő akadályokat és csökkenteni az üzleti kockázatokat, hanem támogatást adunk a helyi üzleti tevékenységek végzéséhez, és összekapcsoljuk őket potenciális helyi üzletfelekkel. Képviseleteink egyablakos szolgáltatásával partnereink jóval könnyebben használhatják ki a feltörekvő piacok növekedési potenciálja által kínált lehetőségéket.

HTCC Központ – Budapesti munkatársaink

Orosz péter
Orosz péter
Hálózatfejlesztési igazgató

1983-ban születtem Budapesten. Fiatalkorom egy jelentős részét külföldön (Franciaország, Ausztria) töltöttem, a Párizsi Politikatudományi Intézetben szereztem diplomámat is 2007-ben. Azóta tanácsadóként elsősorban az EU-s fejlesztéspolitika, majd a magyar államigazgatásban a kisebbségpolitika, később a külgazdaság és nemzetközi gazdasági kapcsolatok területén szereztem tapasztalatot. A HTCC hálózatfejlesztési igazgatójaként a szervezet külképviseleteinek munkájának koordinálásáért, üzleti hálózatunk fejlesztéséért vagyok felelős. Forduljon hozzám bizalommal!

Kapcsolatfelvétel
Kutasi Szabolcs
Kutasi Szabolcs
Kereskedelemfejlesztési igazgató

Kisvárdán születtem 1973-ban. Immár tizenegy éve dolgozom a nemzetközi kereskedelem területén. Célom, hogy a marketing és a kereskedelem terén szerzett tapasztalataimat kamatoztatva elősegítsem a magyar termékek és technológiák külpiacra jutását. Külpiaci tevékenységemet korábban elsősorban Ázsiában és Kelet-Európában végeztem, mára már az afrikai kontinensen is sikeresen kiépítettem üzleti kapcsolataimat.

Kapcsolatfelvétel